Home - Medewerkers - Programma's - Foto's - Geschiedenis - Prijsvraag - Promo - Streekinfo - Radioreclame - Rubrieken - Lidmaatschap - Contact
 

 


                  

Ook steunend (ere) lid worden van de grote familie van Radio PROS?

 Niet aan twijfelen, hoe meer zielen hoe meer vreugde.Heel vele trouwe PROS –luisteraars zijn u al voor gegaan.

 

                                                                        Bij evenementen van de radio heeft u bovendien flinke kortingen, meestal ook een passend geschenkje én PROS vergeet ook uw verjaardag niet want de postbode brengt een kaartje met felicitaties aan huis!

Inschrijven kan via verschillende kanalen.Geen probleem dus indien je nog geen steunend lid bent van de populaire lokale Radio PROS. Kan je altijd nog verwezenlijken op gelijk welk moment.U kan dat in elk geval in eerste instantie via onze PROS medewerkers zelf ! Ook op evenementen kan je steunend lid worden (of uw steunend lidmaatschap verlengen).Bovendien kan je dat ook op zondagnamiddag in het Praathuis zelf bij PROS in Heldergem.

Ook via digitale weg (E-mail) is dat natuurlijk mogelijk en wel via radiopros@skynet.be en natuurlijk bij alle Radio PROS medewerkers.

Via anja@radiopros.be is ook een mogelijkheid en je zit meteen in het secretariaat van het steunend lidmaatschap.


Zelfs een eenvoudig telefoontje kan volstaan op het nummer 070/22.22.50 en meteen dus rechtstreeks in de studio Wij doen het nodige.

Voor de prijs van het steunend lidmaatschap hoef je het zeker niet te laten want voor slechts 10 euro per jaar steunt u als fan ook de uitzendingen van Radio PROS.

Maar...er is nog meer want...

Er is nu ook de mogelijkheid om steunend ere-lid te worden vanaf 30 € ,  want vanaf dat moment ben je een 'Super-Fan'

  

                                                                        


Met dank namens het Radio PROS voltallig team !

 

                                              

 

.