‘Hopla’…een uitdaging voor de echte ‘Paashazen’!!!

Op zondag 21 april (Pasen dus) wil Radio PROS kleine (chocolade) eitjes gaan uitdelen in rust –en opvangtehuizen in de streek.Hiervoor is in ieder geval nu al  medewerking nodig van luisteraars, medewerkers en plaatselijke zelfstandigen want zonder hulp wordt dat natuurlijk moeilijk om waar te maken. Het wordt alweer een stevige ‘uitdaging’ want minimum 50 kg. eitjes moeten verzameld worden.Zeker niet niks maar…méér mag ook natuurlijk!

Pros wil ze verdelen in zakjes van 100 en/of 200 gr.en alzo kunnen we tenminste al 250 zieltjes gelukkig maken op deze heuglijke jaarlijkse hoogdag.

De eitjes zijn maar een attentie…maar meer moet dat niet zijn om iemand gelukkig te maken.

Wie wil mag natuurlijk ook een geldelijke bijdrage leveren ,dan ook wordt daarmee al  flink geholpen.U kan het bedrag (hoe groot of hoe klein ook) storten op rekening BE 85 2930 3072 4706  van Radio Pros VZW-Leistraat 5 te 9450 Haaltert met vermelding ‘Paasactie’.

U milde gift binnenbrengen in de Leistraat in Heldergem kan natuurlijk ook.

Iedereen is alvast bedankt voor zijn hulp en steun.

We hopen dit initiatief tot een goed einde te brengen.Alvast bedankt bij voorbaat!

 

En oh ja…vanaf 8 april is PROS ook tijdelijk 14 dagen te beluisteren in de streek op de evenementenfrequentie FM 97.7 ! De jaarlijkse ‘Paasradio’ doet zijn intrede.(En in mei komt er trouwens ook 14 dagen ‘Lenteradio’ op dezelfde frequentie)

Leave a Comment