Moederdag bij Radio PROS !

Na de Paasactie bij Radio PROS waarin de medewerkers eitjes gaan uitdelen (wel 190 kg!) aan eenzame mensen en woonzorgcentra’s in de omgeving komen de (jaarlijkse) bloemetjes piepen!Niet alle vogels leggen een ei…in mei…

Moederdag staat voor de deur en meebepaald op zondag 12 mei.Indien u naam,adres en telefoonnummer bezorgd bij/aan PROS krijgt uw liefste moeder (zo is er maar ééntje!) een prachtig bloemenruikerje aangeboden die dag.

Dat kan via 070/22.22.50 maar het kan ook op een modernere manier via e-mail.Stuur de gegevens door naar ‘ moederdag@radiopros.be ‘.Wacht zeker niet te lang om de gegevens door te sturen, kwestie dat je op tijd bent !!! 

En…geef ook meteen het ‘lievelingsplaatje’ van moeder door.Dat plaatje wordt dan zeker gedraaid in de loop van de dag!

Belangrijk om weten is ook dat Radio PROS van 1 mei tot/met 14 mei op de evenementenfrequentie 97.7FM zit én dat je dus ook in de omgeving van het uitzendgebied via de gewone radio/transistor /autoradio kan luisteren.Voor alle duidelijkheid…ook via de gewone weg nl.de video/livestream,kraakvrij en digitaal dus.

2 thoughts on “Moederdag bij Radio PROS !”

  1. Voor onze liefste mama samia vanwege haar kids omdat ze veel voor ons doet willen we ze eens in de bloemetjes zetten. De schepper samia rufin pennestraat 26 9400 appelterre 0497361588 ps ons mama is maar rond 13 u thuis werk

Leave a Comment