‘Ontbijtradio’ vanuit Nieuwpoort Hotel Sandeshoved

Op zondagmorgen 6 oktober a.s. is het weer zover.Radio PROS zendt live uit vanop locatie aan onze eigen Belgische (West) kust en wel opnieuw vanuit Hotel Sandeshoved in Nieuwpoort waar we welkom zijn.

Links op de voorgrond’De Vloote’ en aanpalend de ‘Armada’…allebei gelinkt met Hotel Sandeshoved (rechts)

Net als vorig jaar nestelen Tom Callebaut & Pieter Van Banden zich tussen 9 en 12 u onder de vele gasten die aldaar genieten van hun ‘heerlijk’ ontbijt en voor de gelegenheid met een muzikaal extraatje op de achtergrond.We zijn wél wat later dan vorig jaar (eind juni).Toen zaten we op de dijk en was het schitterend zomerweer.Maar indien het weer het niet toelaat zetten we de mobiele studio in de cafetaria waar ook het ontbijt geserveerd wordt.Koffiekoeken zullen dus niet ver af zijn…

Beluister het ‘promospotje’

De foto’s van vorig jaar ziet u HIER !

Om u toch al een idee te geven…

Tom in gesprek met Pieter en Jos Gurdebeke kijkt toe…

Pieter Van Banden in gesprek met Peter Claerhout (directie).

Uiteraard kunnen er vanuit het binnenland verzoekplaatjes aangevraagd worden via 070/22.22.50 gedurende de 3 uur durende’Ochtendshow’.En wie weet wint u zelfs een overnachting met ontbijt voor 2 personen (datum naar keuze) aldaar!

Luisteren is dus de boodschap !

Leave a Comment