Anne Gies (VRT) te gast in ‘Live Radio’

Anne gaat op de koffie bij PROS

Aanstaande zondag, 20 oktober is niemand minder dan Anne Gies (foto) te gast bij PROS tussen 16:00 en 18:00 uur in het programma ‘Live Radio’ een programma van Pieter Van Banden.

U pijnigt (heel waarschijnlijk) uw geheugen want haar naam laat slechts heel in de verte een belletje rinkelen? Toch hebt u haar zéker gehoord en kent u haar stem! Anne was immers jarenlang dé stem van TV 1, Radio Donna en RVi, de wereldomroep. Bovendien las ze heel wat tv-documentaires in. Momenteel werkt ze als stemcoach bij diezelfde publieke omroep.

Of, u hebt één van haar boeken gelezen, want op haar visitekaartje staat ook ‘auteur’. Vorige week was Anne trouwens nog te gast bij Michel Follet op EclipsTV.

Maar vergis u niet,er zal wél gepraat worden over haar radioverleden maar…ze geeft ook lezingen.En wél zal ze het ongetwijfeld ook hebben over Miep Gies, de redster van het dagboek van Anne-Frank en de steun en toeverlaat van de onderduikers…

En je mag er zeker van zijn, tussendoor héél wat muziek, zelfs van haar haar favoriete zanger…wie? Wel luister dus…uiteraard kiest ze ook de muziek tussendoor.

Grote eer van PROS om Anne te gast te hebben!

Luisteren is dus de boodschap!

(RadioVisie)

Leave a Comment