2e GROTE taartenslag bij Radio PROS !

Jawel,jawel u leest het goed !

De maand maart is niet alleen de maand van St. Jozef maar ook de maand van de tweede grote taartenslag van radio PROS ! Op zaterdag 26 maart a.s. bakt men s’ nachts bij bakkerij Manssens (uit Hofstade bij Aalst) terug de heerlijke taarten speciaal voor onze luisteraars van PROS die houden van een (lekker) heerlijk gebakje. Vorig jaar moesten we spijtig genoeg passen wegens Corona maar op veler verzoek zijn ze terug verkrijgbaar. Via deze ’taartenslag’ steunt u meteen de radio (koken kost geld) én wat niet onbelangrijk is, de prijs voor zo’n gebak is ondanks de inflatie gewoonweg gelijk gebleven.

Niet onbelangrijk is te weten dat de taarten eventueel geleverd worden aan huis (in de streek rond radio PROS) op die heerlijke zaterdagmorgen.

Moeder (enfin eventueel ook vader) moet dus niet bakken die dag en kan meteen met een geurige tas koffie genieten van het verse gebak.

Voor de prijs moet je het zeker niet laten ! Elke soort kost €10…zeer democratisch dus en je steunt meteen uw geliefkoosde radio. 

Voor elk wat wils, er is keuze uit confituurtaart,frangipannentaart,rijsttaart,kriekentaart en flantaart.

Even contact opnemen met de studio (070/222250) volstaat maar moet wél voor 12 maart zijn, tenminste als je uw bestelling doet bij een medewerker van PROS. 

Bestellingen via de webshop tot en met 19 maart a.s. en dat via www.radiopros.be en dan tabblad ‘webshop’.

Niet onbelangrijk is ook dat voor wie buiten het PROSGEBIED woont zijn taart (en) kan komen afhalen in de Leistraat (Praathuis) in Heldergem van radio PROS en dat tussen 12 en 15 uur. Maar…ook wie in het PROSGEBIED woont kan natuurlijk ook zijn taart(en) komen afhalen tussen 12 en 2.

Alle radio PROS medewerkers danken u alvast bij voorbaat voor uw steun…én laat ze u smaken !!!

En euh…tijdens de (vele) live programma’s van PROS kan je ook uw bestelling komen plaatsen in de studio zelf…u bent al van harte welkom!

AFSPRAAK OP 26 MAART !