3 dagen feest in Haaltert voor 11 juli

Vlaanderen Feest: 3 dagen feest in Haaltert voor 11 juli

Vlaanderen feest ter gelegenheid van 11 juli. In Haaltert feesten we zelfs 3 dagen lang: op 9 juli is er een feestmarkt, op 10 juli een drive-in cinema en op 11 juli sluiten we traditioneel af met een academische zitting. Alle evenementen zijn gratis. 

Burgemeester Veerle Baeyens:

“Vlaanderen Feest kan niet onopgemerkt voorbij gaan, dus komen we met z’n allen even uit ons kot tijdens een feestweekend. Met de huidige versoepelingen willen we in Haaltert een programma aanbieden met voor elk wat wils.

Bart Ottoy schepen van Cultuur en Feestelijkheden:

“We programmeren een rijkelijk cultureel en vooral feestelijk aanbod, waar jong en oud zullen van smullen! Feesten is als per fiets rijden… dat verleer je nooit. Onze inwoners hebben het verdiend!”

Feestmarkt 9 juli

Programma

• Gratis ijsjes in het Warandepark

• Beiaardconcert door Marc Van Boven

• Wedstrijd: win een elektrische fiets

Drive-in cinema 10 juli

Familiefilm en avondfilm

Om 17 uur speelt de familiefilm ‘Ferdinand’ (2017) en om 20 uur de avondfilm ‘The Greatest Showman’ (2017). De films werden gekozen aan de hand van een poll op de Facebookpagina van Gemeente Haaltert. 

Inschrijven

Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, is online inschrijven noodzakelijk vóór 7 juli. Dat kan vanaf 29 juni viawww.haaltert.be/drive-in-cinema. Lukt online inschrijven niet? Dan kunnen geïnteresseerden de dienst Cultuur contacteren viacultuur@haaltert.be of 053 85 86 34.

Academische zitting 11 juli om 11 uur

Inschrijven

Geïnteresseerden die de zitting in De Spot willen volgen, kunnen zich vanaf 29 juni inschrijven per bubbel via www.haaltert.be/11-juli. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is online inschrijven noodzakelijk vóór 7 juli. Lukt online inschrijven niet? Dan kunnen de geïnteresseerden de dienst Cultuur contacteren via cultuur@haaltert.be of 053 85 86 34.