3e eetfestijn van Radio PROS nog groter succes!!!

Geloof het of niet meer het derde (grote) eetfestijn van Radio PROS was alweer een schot in de roos, dankzij de DJ medewerkers én vrijwilligers.Je moet het maar doen tegenwoordig als internetradio…maar PROS rekent in de nabije toekomst ook terug op een FM frequentie!

Radiopubliek gaat blijkbaar toch met zijn tijd mee!

Niet minder dan 450 Prosfans kwamen opdagen om te proeven van het opgestelde menu, iedereen was tevreden…Ondertussen werd er van op de locatie ook live uitgezonden, daarvoor zorgde alweer Tom Callebaut…de man op wie we mogen rekenen.

Om 9u30 was iedereen al present voor de briefing…goed op tijd dus !

De weergoden waren opnieuw de radio goedgezind want wie even moest wachten om in te zaal aan te schuiven aan tafel kon genieten in volle (lente) zon van een hapje en een drankje op het terras.

Binnen volop plezier en daar zorgde ook Tom Callebaut voor die de volledige live uitzending op de radio verzorgde vanop de locatie. En…tussendoor werd en zelfs eens een dansje ‘geplaceerd’ en verzoekplaatjes werden met plezier gedraaid .Kan allemaal op PROS !

Om u een idee te geven vindt u hieronder een dia montage van foto’s want foto’s zeggen merkelijk meer dan duizenden woorden.Aan iedereen die langskwam van harte dank, hopelijk heeft het gesmaakt en…graag tot volgend jaar ! Dikke dank ook aan alle helpers van de dag!

En uiteraard was er de jaarlijkse tombola op het eetfestijn met een moderne TV als prijs.De gelukkige winnaar was Guy Volckaert uit Haaltert.Proficiat!

DJ Stef,Tim Schippers Guy Volckaert Kirsten en Peter overhandigen hier de prachtige moderne TV ons geschonken als steun door Carrefour Ninove!

 

06/2019 3de Eetfestijn radio PROS