3e GROTE taartenslag 2024 bij Radio PROS !

De maand mei is de maand van de derde grote taartenslag van radio PROS ! Op zaterdag 11 mei a.s. bakt men s’ nachts in de bakkerij terug de heerlijke taarten speciaal voor de luisteraars van radio PROS die houden van een (lekker) heerlijk gebakje. Wegens groot succes de vorige jaren zijn ze terug verkrijgbaar.
Via deze ’taartenslag’ steunt u meteen de radio (koken kost geld) .
11 mei is de dag voor moederdag, dus je hebt direct heerlijke taarten om aan jullie familie te serveren de dag van Moederdag.

Niet onbelangrijk is te weten dat de taarten eventueel geleverd worden aan huis (in de streek rond radio PROS) op die heerlijke zaterdagmorgen. Afhalen bij radio PROS kan ook, op 11 mei tss 12 en 15u, natuurlijk in de leistraat 5 te Heldergem.

Moeder (enfin eventueel ook vader) moet dus niet bakken die dag en kan meteen met een geurige tas koffie genieten van het verse gebak.

Voor de prijs moet je het zeker niet laten ! Elke soort kost €12…zeer democratisch in deze dure tijden en je steunt meteen uw geliefkoosde radio.

Alle radio PROS medewerkers danken u alvast bij voorbaat voor uw steun…én laat ze u smaken !!!

En euh…tijdens de (vele) live programma’s van PROS kan je ook uw bestelling komen plaatsen in de studio zelf…u bent al van harte welkom!

Bestellen kan door over te schrijven op rek BE85 2930 3072 4706 op naam van radio PROS VZW, zeker en vast vermelden “taartenverkoop” op mededeling alsook hoeveel taarten en welke en adres van levering (indien we dit moeten leveren)

Opgelet : bestellingen moeten binnen zijn voor eind april 2024!