Bij PROS was het terug ‘Vollen bak’zondag 24 maart.

Zondag 24 maart was het terug een hoogdag bij Radio PROS !’Open deurdag’ noemen ze dat tegenwoordig.Het ‘Praathuis’ zat stampvol én zelfs op het terras waren alle stoelen bezet in de (frisse) lentezon !Plaats te kort, de voorzitter zal er wat aan moeten doen…in de toekomst! Zelfs de staanplaatsen hadden succes!
Alle winnaars kregen hun prijs van de afgelopen 4 weken.De ene maakt koffie op grootmoeders wijze met een moderne koffiezet, de andere maakt soep terwijl hij/zij andere activiteiten uitoefent…én er zijn er die via internet nog beter PROS zullen ontvangen wereldwijd met klank en beeld want ook de IPad ging de deur uit.Om nog te zwijgen over alle andere prijzen die de deur van PROS uitgingen.
Bovendien, je geloofd het of niet…zitten we aan 190 kg paaseitjes om uit te delen op Pasen zelf- in de woonzorgcentra en andere.Want er werden nogal wat chocolade eitjes afgeleverd !Als je dan weet dat het streefdoel 100 kg was…dat gaat dus serieus overschreden worden.Stef zijn camionette zat echt vol…en rook naar de chocolade tot uren ver in de omtrek.
Alvast bedankt voor de milde schenkers.Het initiatief voor het goeie doel is overschreden.Een eitje met Pasen zal velen een plezier doen !

En de winnaars van de elektro prijzen? Dikke proficiat !

En voor de namen van de prijswinnaars verwijzen we u graag door naar de pagina van de ‘Prijsvraag’.

En…een foto van de binnengebrachte Paaseitjes !