De grootse ‘Taartenslag’ van PROS !

Grootse ‘Taartenslag’ bij Radio PROS.

Jawel jawel…je leest het goed ! Wegens ‘Corona’ kon ons jaarlijks eetfestijn niet doorgaan. Hopelijk kan ons restaurant volgend jaar wél terug opengaan en laat dan Covid-19 tot het verleden behoren. Maar de ‘Prossers’ vonden in laatste instantie een smakelijk alternatief…wie van u lust er nu niet een lekkere smakelijke taart? En voor alle duidelijkheid, de medewerkers van PROS zijn NIET de gediplomeerde ’taartenbakkers’. Dat laten we over aan de echte warme bakker ! Wie al in het verleden op een ontspanningsnamiddag van PROS op zondag al geweest is – wel – die weet hoe smakelijk de taarten zijn die samen met de geurige koffie werden rondgedragen tijdens de pauze.

                                         

De diverse soorten ‘smakelijke taarten’ kan u bestellen via bij onze DJ’s én al onze medewerkers. Ook in het ‘Praathuis zullen bestelformulieren ter beschikking liggen en dat al vanaf dinsdag 21 juli.

De grote slag gaat door op Zaterdag 26 september in de voormiddag.

                                     

Nu, voor alle duidelijkheid :Er wordt enkel aan huis geleverd in Groot-Haaltert, Groot-Denderleeuw, Erpe-Mere, Groot-Aalst, Groot-Ninove.

Voor wie buiten dit  boven vermeld gebied woont? Wel, die moet wel zelf zijn bestelling komen afhalen tussen 12 en 15 uur bij Radio PROS zelf, Leistraat 5 te 9450 Heldergem.

Natuurlijk, wie binnen voorvermelde gemeente woont kan die ook zelf komen afhalen.

                                     

Alle bestellingen + geld moeten ten laatste op 19/09/2020 bij radio PROS zijn !

Wij van Radio PROS danken u nu reeds bij voorbaat voor uw steun voor ons toch wel bekend radiostation!

Het onderstaande formulier ziet u op de Pros-webshop om online taarten bestellen ! En meteen kan u er HIER direct naar toe.Of deze link https://radiopros.be/product/taarten/

Of via DJ’s en medewerkers (en in het Praathuis).

                                     

                         

Alvast smakelijk!!!