Delegatie van Zorgdorp “De Pastorij” op bezoek bij Radio P.R.O.S.

Toen Radio P.R.O.S. op bezoek was (voor een ontspanningsnamiddag) op donderdagnamiddag 27 april j.l.in Zorgdorp De Pastorij in Denderhoutem werden héél wat plaatjes op verzoek gedraaid in de mooi versierde en bomvolle cafétaria.
Niet aan alle verzoekplaatjes kon toen voldaan worden wegens tijdsgebrek.Een verslagje met foto’s vindt u trouwens op deze website of via de blog van het Muziekmuseum.
Er werd toen afgesproken met  animatrice Sylvie om de rest van de verzoekjes te gaan draaien in een speciaal ingelast live programma met de presentatoren Tim Schippers en Pieter Van Banden.En op maandag 15 mei was het zover tussen 14 en 16 uur.
Om het wat gezelliger te maken zorgden animatrices Sylvie,Nicky,Lisa en Tessa voor een live publiek in de studio.Een afvaardiging van 15 bewoners van DePastorij kwamen een kijkje nemen in de studio (meer kon niet wegens plaatsgebrek in het Praathuis).
Wie er niet bij kon zijn moest luisteren via de radio of  de livestream.Maar uiteraard waren de rechtstreekse beelden van de studio én de bezoekersruimte te zien via de videostream.
En dat speciaal ingelast radioprogramma bleek een schot in de roos te zijn voor de aanwezigen in Studio 1 in de Leistraat in Heldergem.Die zorgden meteen voor een gezellige sfeer.Radio P.R.O.S. zorgde voor een goeie koffie én nog voor wat frisser…
Al mogen we wel zeggen dat Sylvie de spits mocht afbijten want bij de aanvang van het programma  moest ze de délégatie natuurlijk voorstellen.
En Lisa mocht het weerbericht presenteren tijdens het programma en toegegeven dat viel wel best mee! Tim merkte meteen op dat de dame in kwestie er de radiostem voor had.
En de 2 uurtjes waren vlugger om dan gedacht.Het einde van de uitstap kwam in zicht en de bezoekers keerden meer dan tevreden terug naar Denderhoutem richting ‘De Pastorij’.
Voor meer foto’s klikt u bovenaan bij foto’s en ga naar 2017 (meteen ook HIER).Het kan ook op de blog van het Muziekmuseum HIER.
Lees ook : Bewoners De Pastorij op bezoek bij radio PROS (Het Laatste Nieuws 24/5/2017)