Het was TOP ! PROS op Chipka in Aalst …

Méér dan een gezellige zondag in Aalst dank zij (internet) radio PROS uit Heldergem want wij waren van de partij (en uitgenodigd in stad Aalst) om te zorgen voor de ambiance op de ‘Chipka’ feesten.

Peter, voorzitter van PROS was echt in zijn nopjes !

Extreem warm of niet warm, maar alle (zeer) bekende Vlaamse zangers én zelfs onze bekende zangeres uit de streek)  die van de partij waren (zie het pamflet hierboven) én  ondanks de super warme dag (en hitte), lieten die het niet aan hun hart komen. Radio PROS had alles uit de kast gehaald vanaf 12 uur (’s middags) tot wel 22u30 (s’avonds) om de talrijke (en dat waren er ongelooflijk veel) een gezellige namiddag aan te bieden, met een uitloper…tot vrij laat…

Vanessa Chinitor (in zomertenue) verdedigde ons land op het Eurovisie Songfestival in 1999 (maar werd toen onder gewaardeerd)

Gelukkig kon men het feest  (zonder beeld weliswaar) ook meemaken via de livestream én ook via de (inmiddels goed gekende)  evenementenfrequentie 97.7 FM gewoon thuis vanuit de zetel  meemaken…of gewoon zelfs in de schaduw van de tuin.
Moet er nog zand zijn? De handjes waren allemaal in de lucht !
 
Ondanks de warmte was er een enorm enthousiast publiek aanwezig en de ambiance was top. Zeer zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar. Nogmaals eens het bewijs ook trouwens dat zelfs een (intussen bekende) internetradio in Vlaanderen (én zelfs in het buitenland) ietsje meer is dan een doodgewone lokale FM radio dat (meestal) via de ether gewoonweg via ‘voice tracks’ zorgt voor enige ontspanning.
 
Het mag toch eens gezegd zijn! Een (intussen populaire internet) radio uit Heldergem (Haaltert) moest dus blijkbaar in Aalst inspringen…ook dan kan dus perfect tegenwoordig !
 
 
Méér foto’s vind u op de FB pagina van radio PROS !
 
Salim Segers, Vanessa Chinitor, en Yves Segers (maar ook diverse anderen) kon je aan het werk zien. Maar…de afsluiter was de (bekende) schoonzoon van Jean-Marie, Sam Gooris dus, hij reed het gras af (met zijn micro !) op het Werfplein. Warm of niet warm…
 
 
 
 
Foto Pers Regio Dender
Lees ook het verslagje op RadioVisie :
https://radiovisie.eu/blad-1536-radio-contact-npo-radio-2-radio-pros-video/