Jempi Van Vlaanderen

Dj
jempi@radiopros.be

Ben eind 1984 begonnen met radio maken in het instituut de bijtjes in vlezenbeek bij  radio decibel waar toen ook collega Tom van de velde vertoefde , tot het najaar van 1986. een paar maanden later kwam ik dan jean janssens van radio atlantis tegen en zei dat ik nog wel radio wou maken na een testbandje binnengestuurd te hebben ben ik dan in juni 87 begonnen tot in 1993 waar ik dan ook Arnold de nijs leerde kennen. in 1993 ben ik  dan overgegaan naar radio tro in ternat en ondertussen ook al radio you in beervelde.  sinds 1991 woon ik in ninove en ben ik in 1994 van tro overgegaan naar fm ninove en na 1 jaar door toedoen van Arnold denijs naar radio delsol overgegaan waar ik tot eind nov 2012 verbleef. sinds februari 2010 doe ik ook stadsradio halle op 105,6 waar ik op zondag de wekelijkse verzoeklijn doe en beurtelings 14 dagen het lokale nieuws en de regioagenda inlees. ben ook reeds een 22 jaar de vaste technieker van Benny Michiels

Reeds 27 jaar ben ik gebeten door het radiovirus en doe het nog steeds met heel veel passie

grtz

Jempi