Moederdag bij Radio PROS !

Update zondag 12 mei

Medewerkers zijn volop de bloemen aan het ronddragen.In de Ontbijtradio met Peter & Stef worden heel wat plaatjes aangevraagd voor moeder.Er zijn al enorm vele reacties van moeders die…verrast werden met een bloemenruiker !Den ‘Tip’ kon de telefoontjes bijna niet aan!!!

Peter & Stef…presenteerden een spacial rond Moederdag in de Ontbijtradio tussen 9 en 12!

Alle foto’s van de Moederdag boemenactie plaatsen is (bijna) onbegonnen werk.Van wie we een foto hebben staat ze in de dia montage !

Toch een paar gelukkige moeders…die een bloemenruiker werden overhandigd!

Onze eigen medewerksters…Kirsten en Carla

Update zaterdag 11 mei:18u15

Na de Paasactie bij Radio PROS waarin de medewerkers eitjes gaan uitdelen (wel 300 kg!) aan eenzame mensen en woonzorgcentra’s in de omgeving (én het kinderopvangcentrum in de Termurenlaan te Erembodegem) komen de (jaarlijkse) bloemetjes piepen!Niet alle vogels leggen een ei…in mei…

Moederdag staat voor de deur en meebepaald op zondag 12 mei.Indien u naam,adres en telefoonnummer bezorgd bij/aan PROS krijgt uw liefste moeder (zo is er maar ééntje!) een prachtig bloemenruikerje aangeboden die dag.

Dat kan via 070/22.22.50 maar het kan ook op een modernere manier via e-mail.Stuur de gegevens door naar ‘ moederdag@radiopros.be ‘.Wacht zeker niet te lang om de gegevens door te sturen, kwestie dat je op tijd bent !!! 

En…geef ook meteen het ‘lievelingsplaatje’ van moeder door.Dat plaatje wordt dan zeker gedraaid in de loop van de dag!

Momenteel hebben ALLE bloemenruikers een ‘moeder’ gevonden.Dus zeker niet meer bellen…

Belangrijk om weten is ook dat Radio PROS van 1 mei tot/met 14 mei op de evenementenfrequentie 97.7FM zit én dat je dus ook in de omgeving van het uitzendgebied via de gewone radio/transistor /autoradio kan luisteren.Voor alle duidelijkheid…ook via de gewone weg nl.de video/livestream,kraakvrij en digitaal dus.

Met Dank aan :

Johanita : Nieuwerkerken
Acantus : Erpe-Mere
Goessens : Aaigem
Emeralda : Denderhoutem
Gay-Segers : Galmaarden
Van Marquebreuk : Ninove
Difiori : Denderhoutem

Zaterdagavond 18u15…

En…de bloemen (al) staan klaar in de studio !

Het ruikt er heerlijk nu!

Morgen gaan ze naar de moeders…vaders…zorg dat moeder thuis is !!!

 

05/2019 Moederdag