‘Ontbijtradio’ vanuit Nieuwpoort Hotel Sandeshoved

Op zondagmorgen 6 oktober a.s. is het weer zover.Radio PROS zendt live uit vanop locatie aan onze eigen Belgische (West) kust en wel opnieuw vanuit Hotel Sandeshoved in Nieuwpoort waar we welkom zijn.

Links op de voorgrond’De Vloote’ en aanpalend de ‘Armada’…allebei gelinkt met Hotel Sandeshoved (rechts)

Net als vorig jaar nestelen Tom Callebaut & Pieter Van Banden zich tussen 9 en 12 u onder de vele gasten die aldaar genieten van hun ‘heerlijk’ ontbijt en voor de gelegenheid met een muzikaal extraatje op de achtergrond.We zijn wél wat later dan vorig jaar (eind juni).Toen zaten we op de dijk en was het schitterend zomerweer.Maar indien het weer het niet toelaat zetten we de mobiele studio in de cafetaria waar ook het ontbijt geserveerd wordt.Koffiekoeken zullen dus niet ver af zijn…

Beluister het ‘promospotje’

De foto’s van vorig jaar ziet u HIER !

Om u toch al een idee te geven…

Tom in gesprek met Pieter en Jos Gurdebeke kijkt toe…

Pieter Van Banden in gesprek met Peter Claerhout (directie).

Uiteraard kunnen er vanuit het binnenland verzoekplaatjes aangevraagd worden via 070/22.22.50 gedurende de 3 uur durende’Ochtendshow’.En wie weet wint u zelfs een overnachting met ontbijt voor 2 personen (datum naar keuze) aldaar!

Luisteren is dus de boodschap !

Hoe liep het af?

Ondans het zeer slechte weer waren er toch een paar fans en een collega (John Alt met zijn echtgenote) ons aldaar komen vervoegen!

Gert uit Herzele won met de prijsvraag een nachtje met ontbijt voor 2 personen naar keuze ons geschonken door de directie.Moeilijke gokvraag…

Beluister HIER het volledige programma tussen 9 en 12 uur

De bekendmaking van de winnaar van het tweedaags verblijf (overnachting & uitgebreid ontbijt naar eigen keuze!) én het korte interview met Jonathan die directeur Peter Claerhout moest vervangen.HIER kan je dat nog eens beluisteren.

Het verwarmd overdekt terras zat ondertussen goed vol!De achtergrondgeluiden spreken boekdelen.

Tijdens de uitzending werden er een paar foto’s genomen ook.Hieronder ziet u er een paar…de rest zie je HIER  in de rubriek foto’s 2019 op deze website (zie bovenaan).

Zijn foto’s van in het begin van de uitzending.Te druk gehad tijdens het programma nadien…Dus ook geen foto van Jonathan die de directeur moest vervangen voor bekendmaking van de winnaar!

Volgend jaar gaan we terug maar dan in de zomermaanden.Misschien bent u dan de gelukkige voor het gratis korte verblijf voor 2!

Tom Callebaut en Pieter Van Banden tijdens de uitzending

Onze Nieuwpoortse weerman was er ook, net als vorig jaar,terug bij en gaf ons het weerbericht voor de komende week aan de kust.

Foto van een paar fans, nadien zat het (verwarmd) terras boordevol…Zelf geen tijd meer gehad om meer foto’s te nemen…