Prijsvraag Miele stofzuiger van 12 mei 2019

Op welke evenementenfrequentie zendt radio PROS momenteel zijn Lenteradio door?

Een bomvolle doos uiteraard met de goeie antwoorden.Maar er was maar ééntje die kon de winnaar zijn…en die kan nu héél het huis gaan stofzuigen…dank zij de onschuldige hand van ‘den Tip’ (je kon de trekking trouwens ook live zien via de webcams).Eventueel ook bij de geburen gaan stofzuigen …als moet.Aan iedereen die heeft meegedaan én het goeie antwoord ‘97.7 FM’ gaf van harte dank.

Samia De Schepper uit Appelterre mag op zondagnamiddag 2 juni tussen 14 en 18 uur haar prijs komen afhalen in het Praathuis!

Dikke proficiat en stofzuig zo voort !

PRIJSVRAAG 

De fiere Nyo…

De ploeg van de zaterdagse Ontbijtradio (Jempie,Stef,den Typ met…de sponsers Koen & Jeffrey én uiteraard de kleine onschuldige hand van Nyo!

Zaterdag 16 maart was het alweer raak kort bij het middaguur in de Ontbijtradio. PROS mocht terug iemand gelukkig maken.Deze week dus een I-Pad…niet te versmaden zo’n prijs!Viviane Cammu uit Denderleeuw kan van nu af aan wereldwijd luisteren (maar ook kijken!) naar Radio PROS terwijl ze haar e-mails nakijkt…Proficiat aan de winnares!

Hartelijk welgemeende dank trouwens aan de firma ECK&Co uit Hekelgem die ons de afgelopen weken prachtige waardevolle prijzen bezorgden !

—————————-

Zaterdag 9 maart even voor het middaguur was het terug prijs!Tenminste voor Ilse De Backer uit Aalst.Op zondagnamiddag 24 maart  mag ze haar gewonnen prijs…een ‘volautomatische soepmaker’ komen afhalen in het Praathuis dat dan geopend is vanaf 14 tot 18 uur.Vanaf dat moment kan Ilse dus rustig luisteren naar Radio PROS terwijl de soep wordt klaargemaakt.Proficiat aan de winnaar en…volgende week spelen we voor een echte originele (dure) I-Pad ! Maak ook kans om te winnen en bel naar het inmiddels wereldbekende nummer.Hoe meer je het antwoord doorbelt hoe meer kans je maakt is de absolute boodschap !Maar toch nog even dit…wie al een prijs won in de Ontbijtradio mag 4 weken niet meespelen.Alzo maken we misschien wel meerdere personen gelukkig !

——————-

En alweer was er zaterdagmiddag 2 maart in de ‘Ontbijtradio’ een gelukkige winnaar!

Niemand minder dan Guy Coppens uit Overboelaere kan vanaf nu zijn woonst van onder tot boven ontdoen van alle stof dank zij een stevige en sterke robuuste Domo stofzuiger.Proficiat aan de winnaar… hij was één van de vele luisteraars die ‘JEFFREY’antwoorde.De onschuldige hand was deze keer afkomstig van Pros medewerkster én jarige Nora.

Het feestelijke moment werd netjes digitaal vastgelegd (vanuit Nederland) met van links naar rechts Stef,Nora,Patrick (Nonkel) en Pieter Van Banden die de winnaar (traditiegetrouw) bekend mocht maken.

Nora had net voordien de doos met de juiste antwoorden goed doorheen geschud.

Was je (weeral) niet de gelukkige? Geen nood want volgende week is er een (vol) automatische soepmachine te winnen.Luisteren naar PROS én meteen ook het goeie antwoord doorsturen is een must !Hoe meer je beld met het (juiste) antwoord hoe méér kans je maakt natuurlijk.

En alweer mochten we een ‘beller’ gelukkig maken met de jongste prijsvraag bij radio PROS!

In de ‘Ontbijtradio’ van zaterdag 23 februari ging Frieda Verloes uit Herzele lopen met de prachtige ultra moderne koffiezet, zij gaf het juiste antwoord op de gestelde vraag!Héél wat luisteraars waagden hun kans…maar ééntje kan nu echt de enige echte geurige koffie klaarzetten !

Rond 11u45 werd de winnares bekend gemaakt door Stef & Jempie…de ‘onschuldige hand’ was van ‘den Typ’ (zie foto !)

Dikke proficiat aan de winnares.Blijf dus luisteren want er zijn  nog prachtige prijzen te winnen!

Van links naar rechts DJ stef, Jempie Van Vlaanderen en…’den Typ’…de man die het winnende ‘papiertje’ trok ! En…het juiste antwoord (+25) werd doorgebeld tijdens ‘Muziekmosaïek’ met Pieter Van Banden van donderdag 21 februari tussen 18 en 20 uur.Wie niet waagd heeft dus echt geen kans!…

Eindelijk…een spiksplinternieuwe prijsvraag vanaf zaterdag 12 januari…en wat voor eentje !

Sedert zaterdag 12 januari loopt op Radio PROS een spikspinternieuwe prijsvraag en deze gaat door tot 16 februari.Wat valt er te winnen? Wel een super printer ‘Canon’.Als je kijkt naar de ‘videostream’ kan je het vrij dure toestel zien staan.

Goed luisteren naar PROS is nu de boodschap wil je dit juweeltje winnen.Minstens om de 2 uren wordt het spotje van de prijsvraag herhaald op de radio.Meedoen is dus de boodschap al kan het alleen op 070/22.22.50.(Via e-mail of Facebook gaat het absoluut niet!).In principe is het een soort van rebus…en meedoen mag zoveel als je wil.Dus hoe meer je uw (goed) antwoord doorgeeft hoe meer kans je maakt om de printer te winnen!Deelname is onbeperkt…

En er is nog meer…mocht je niet de (gelukkige) winnaar zijn.Je hebt nog een kans…

Na 16 februari is er een (dure!) stofzuiger MIELE te verdienen…maar eerst dus meespelen voor de printer.

Voor alle duidelijkheid, inwonende familieleden van medewerkers van radio PROS mogen NIET meedoen, kwestie dat het er allemaal eerlijk aan toegaat.Elk juiste antwoord wordt genoteerd en gaat de ‘doos’ in.Op 16 februari weet u of je thuis (of elders) kan printer met een supermodern element !

ros aan zee met Marijke Hotel Sandeshoved Nieuwpoort trekking weekend aan zee met ontbijt

Weekendje aan zee

Tanja Doolaege uit Heldergem won een weekendje aan zee naar keuze (met ontbijt) in Hotel Sandeshoved voor 2 personen.

Marijke (personeelslid van het hotel in groene T-shirt ) trok het winnende papiertje van de (gelukkige) winnares onder het toeziende oog van de camera’s!