Radio P.R.O.S.ook live op de 41 e braderiefeesten in Liedekerke

Liedekerke maakt zich klaar voor de 41ste ‘Braderiefeesten. In het komende weekend van 17 en 18 juni organiseert Comista, het Comité Middenstand Stationsstraat Liedekerke, voor de eenenveertigste keer de Liedekerkse braderiefeesten in de Stationsstraat

De combinatie van leuk winkelen, lekker eten en veel toffe muziek zorgt voor een spetterende start van de zomervakantie.

Deze braderie gaat door op zaterdag 17 juni vanaf 10.00 uur, en zondag 18 juni vanaf 14.00 uur. Alles zal weer tot in de puntjes uitgewerkt zijn, zo is er muziek van jonge getalenteerde bands uit de streek en zelfs wat straattheater. Kortom voor elk wat wils. Zondag is er een rommelmarkt op de achterste gedeelte van de Stationsstraat.Vele kermisattracties, marktkraampjes, ambachten, standwerkers, marktkramers, clowns, en nog veel meer zullen zaterdag en zondag de buurt daar gezellig maken. En vooral ook de vele promoties bij de plaatselijke handelaars zullen terug van de partij zijn. 


Ook het weer doet zijn uiterste best op de tweedaagse want ze geven echt zonnig weer met temperaturen tot 25° !

Ook lokale radio P.R.O.S. is er twee dagen ‘live’ bij.Op zaterdag 17 en zondag 18 juni tussen 9 en 18 uur worden alle programma’s rechtstreeks verzorgd via satelliet vanuit Liedekerke (dank zij Tom Callebaut).Kom dus gerust eens langs voor een babbeltje én zelfs een verzoekje kan meteen ook de ether ingestuurd worden.De Prossers gaan het dus (mee) gezellig helpen maken !

Kan je er niet bij zijn om een of andere reden? Wel ook thuis kan je via live-en videostream meeluisteren en meekijken via deze website.En bellen kan ook op het inmiddels gekende nummer 070/22.22.50 (30cent/min).