Radio P.R.O.S. trakteert rusthuisbewoners op chocolade

De medewerkers van lokale radio P.R.O.S. hebben de bewoners van rusthuis Sint-Anna in Haaltert gisteren (23/2/2017) verrast met chocolade-eitjes en pralines.

Anja Sonck geeft bewoners Marie-Jeanne Bruwé en Simone Adriaens een zakje met chocolade. – Foto CVHN

 


Onze voorzitter en ondervoorzitter hadden ons uitgedaagd om vijftig kilogram chocolade-eitjes in te zamelen voor de bewoners van de rusthuis in Groot-Haaltert, vertelt Anja Sonck van radio P.R.O.S. “We konden in totaal net geen 104 kilogram inzamelen, meer dan het dubbele dan gepland.

 


Daarom verdelen we ze onder vijf rusthuizen in de streek: Sint-Anna en Sint-Jozef in Haaltert, Sint-Vincentius in Aaigem, Klateringen in Ninove en De Pastorij in Denderhoutem. We konden de chocolade-eitjes inzamelen dankzij de steun van sponsors, waaronder bedrijven zoals Belcolade, Carrefour Ninove en Colruyt, maar ook lokale handelaars en onze luisteraars hebben ons gesteund.

 


De senioren waren blij met de verrassing: Het is leuk om eens iets te krijgen, zegt Simone Adriaens. Vroeger gaven we en nu krijgen we, lacht de vrouw. (CVHN)
Uit dagblad Het Laatste Nieuws van 24/2/2017

 Tim Schippers,Anja Sonck en uiterst rechts Stef Leeuwenhart (foto:Persregio Dender)

 


De bewoners van Sint-Anna en Sint-Jozef in Haaltert en Klateringen in Ninove mochten dus reeds de chocolade in ontvangst nemen op 23 februari j.l.,Op 3 maart aanstaande zal de chocolade aan de bewoners van de De Pastorij in Denderhoutem en ook in Sint-Vincentius in Aaigem worden overhandigd.

Alzo kwamen de klokken van Rome een beetje vroeger dan verwacht bij P.R.O.S….Pasen komt alsmaar wat dichterbij.Vlaanderen stuurt niet alleen zijn zonen maar ook wél zijn paaseieren uit !!!