Radio P.R.O.S. was in w.z.c. De Pastorij in Denderhoutem

Afgelopen donderdag 27 april was een delegatie van Radio PROS ter gast in woonzorgcentrum De Pastorijin Denderhoutem en presenteerde de bewoners en hun familie aldaar op een leuke ontspanningsnamiddag waar zang en dans nooit ver weg was.Ook de treintjes zwierden tussen de tafeltjes door in de volgelopen feestzaal van de w.z.c.
 
De presentatie lag in de handen van Tim Schippers,Ron Van Dijck,Anja Sonck en Pieter Van Banden.
 
Er was leute en plezier én tussen 14u30 en 17 uur werden populaire verzoekplaatjes gedraaid.Wegens het grote succes (én tijdsgebrek) kon spijtig genoeg niet iedereen op zijn wenken bediend worden.Daarom verzorgd lokale Radio P.R.O.S. op maandag 15 mei a.s. tussen 14 en 15 uur een speciaal ingelast verzoekprogramma met enkel Plaatjes met gaatjes.en in dit programma worden de resterende plaatjes gedraaid voor de rusthuisbewoners.
 
Na afloop kregen de presentatoren niks anders dan lovende reacties…ook voor herhaling vatbaar werd hier en daar al gesuggereerd!
 
Hieronder een paar foto’s van de ontspanningsnamiddag.Meer foto’s ziet u HIER
 
Ook op de Muziekmuseum blog ziet u een selectie foto’s.Klik HIER en je ziet ze meteen!
 
Ondertussen werd het evenement ook geplaatst al op Pers Regio Dender, klik HIER  ( P.R.O.S. twee uur lang live op antenne vanuit De Pastorij…)
 
Het persbericht van en door Anja Sonck
Radio PROS bezorgde bewoners van zorgcentrum De Pastorij in Denderhoutem opnieuw een onvergetelijke namiddag!
Na de aktie in maart 2017 naar het idee van voorzitter Peter Schepens en ondervoorzitter Kirsten Cobbaut waarbij DJ Tim Schipppers en DJ Stef 104 kg paaseieren en chocolade inzamelden en deze bezorgden aan woon- en zorgcentra, Sint-Anna in Haaltert, Sint-Jozef in Haaltert, Klateringen in Ninove, De Pastorij in Denderhoutem en Sint-Vincentius in Aaigem, bezorgden DJ Ron Van Dijck, DJ Tim Schippers en DJ Pieter Van Banden op 27 april de bewoners van zorgcentrum De Pastorij opnieuw een onvergetelijke namiddag.
De DJ’s brachten 2 uur lang live muziek in de cafetaria van zorgcentrum De Pastorij, en opnieuw konden ze op veel enthousiasme en appreciatie van de bewoners rekenen.
Jarige bewoners werden extra in de bloemetjes gezet en alle bewoners kregen voorafgaandelijk de kans om hun lievelingsmuziek aan de DJ’s van radio PROS door te geven.
De bewoners genoten zichtbaar van de live muziek, er werd gedanst en sommige bewoners waagden zich zelfs aan de polonaise.
Wie graag de sfeer wil herbeleven, kan opnames gemaakt tijdens de live muziek in zorgcentrum De Pastorij beluisteren op 15 mei tussen 14u00 en 15u00. Afstemmen aldus op 105.80 FM of www.radiopros.be is de boodschap!
DJ Ron Van Dijck is lid van het dagelijks bestuur en staat geregeld in voor vervangingen, DJ Tim schippers is elke werkdag te beluisteren in De Ochtendshow van 5u00 tot 9u00 en op zondag in Ontbijtradio van 9u00 tot 12u00, DJ Pieter Van Banden is op zaterdag te beluisteren in Muziekmuseum van 12u00 tot 14u00.