Radio PROS gaat door! Gemeente Haaltert kent subsidie van 25.000 euro toe!

Overstap radio PROS van FM naar internet is succes

Radio PROS kreeg van minister Sven Gatz geen nieuwe erkenning om te mogen blijven uitzenden op de FM band en op 1 januari 2018 maakte radio PROS als dusdanig de overstap naar uitsluitend uitzenden via internet. Hiermee verdween radio PROS definitief uit de ether, hiermee verdween radio PROS na decennia noodgedwongen van de FM band, hiermee verdween radio PROS voor de zovele trouwe luisteraars van hun geliefde frequentie 105.80 FM.

Reeds vele luisteraars maakten gebruik van het internet om hun favoriete radio te beluisteren en gezien de voorbereidingen van het bestuur en de medewerkers van radio PROS hiertoe, is het succes van de overstap van FM naar internet niet onverwacht en absoluut meer dan verdiend.

Warm hart

Radio PROS toonde in het verleden dikwijls zijn warme hart door de talrijke acties die op poten werden gezet, ter gelegenheid van Sinterklaas mochten nog meer dan 100 kinderen een gratis geschenk van 25 euro ontvangen op het radio PROS Sinterklaasfeest.

Nu blijkt overduidelijk de appreciatie van de luisteraars, radio PROS heeft een plaats veroverd in hun hart, de luisteraars tonen nu van hun beurt dat zij radio PROS een warm hart toedragen en blijven massaal luisteren via internet naar hun favoriete radio.

Afstemmen op radio PROS via internet

Beschikt u over een wifi internetverbinding, dan kan u via een internetradio éénvoudig afstemmen op radio PROS.

Ook via een smartphone met beschikbaarheid van mobiele data of via een pc of tablet kan u via www.radiopros.be afstemmen op radio PROS wanneer deze over een internetverbinding beschikt. Hiertoe kijkt u best uw contractuele voorwaarden van uw internetabonnement en het hierin inbegrepen volume (GB) na.

Internetradio verkrijgbaar bij radio PROS aan verminderd tarief

De gemeente Haaltert draagt radio PROS een warm hart toe en ondersteunt de werking van radio PROS door het toekennen van een subsidie van maar liefst 25.000 euro.

Door deze subsidie is het mogelijk om de vaste maandelijkse kosten om via internet te kunnen uitzenden te dragen en internetradio’s aan te bieden aan het verminderd tarief van 60 euro inclusief BTW.

Indien u inwoner bent van de gemeente Haaltert en u in het bezit bent van een Uitpas met kansentarief verkregen via de gemeente Haaltert, dan kan u een aanvraag indienen om een internetradio gratis te bekomen. Aan de hand van uw aanvraag wordt dan nagegaan of u voldoet aan de criteria om hiervoor in aanmerking te komen.

Wenst u een internetradio aan te kopen aan het verminderd tarief van 60 euro inclusief BTW of denkt u in aanmerking te komen voor een gratis internetradio, stuur dan een aanvraag naar internetradio@radiopros.be met de vermelding van uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en – in het geval u denkt in aanmerking te komen voor een gratis internetradio – de Uitpas met kansentarief gegevens). U kan ook telefonisch contact opnemen via het nummer 070 22 22 50.

Snel zijn is de boodschap, want het aantal beschikbare internetradio’s is beperkt.

Het bestuur en de medewerkers van radio PROS bedanken de gemeente Haaltert.

Radio PROS is er voor zijn luisteraars, radio PROS gaat door! Luister naar radio PROS via internet!