Radio PROS vanuit Nieuwpoort ! (Update)

UPDATE  (12/8/2022)

 
Beter laat dan nooit, maar hier dan toch een paar foto’s van de ‘Ontbijtradio’ van zondag j.l. 7 augustus tussen 9 en 12. De voorbereidingen waren al om 7u30 volop aan de gang (om tijdig klaar te zijn) én het weer was meer dan fantastisch…om dit jaar na 3 jaren onderbreking (Corona, je weet wel) nog eens op stap te gaan naar onze Belgisch kust onder zomerse voorwaarden. Onze vaste stek aan hotel Sandeshoved (De Vloote/Armada) was al een tijdje voorbehouden en het hotel zorgde alweer voor een mooie prijs die te verdienen viel tijdens de duur van het programma. Sandeshoved schonk ons een bon voor een overnachting (2 personen) mét uitgebreid ontbijt op een (moderne) standaardkamer (met TV, douche…) ter waarde van €100. Rond 11u45 werd de winnaar bekend gemaakt door Sophie (van het personeel)…En wat was de vraag weer? Wel, hoeveel (vaste) personeelsleden waren er op zaterdagavond 6 augustus (de dag voordien dus) in dienst van het hotel (Sandeshoved/De Vloote/De Armada). Het antwoord was ‘123’.
Enorm veel telefoontjes kwamen binnen…velen geraakten gewoonweg niet binnen, ik had handen én telefoons te kort. En wie was de gelukkige winnaar die naar een datum van keuze (in afspraak met de receptie dit jaar nog) kan een weekendje naar zee gaan.? Wel Willy De Ridder uit Zottegem. Proficiat aan de winnaar…en…ik heb de prijs al persoonlijk overhandigd ondertussen.
Overigens ook een woordje van dank aan Gino Esther uit Nieuwpoort (journalist) die ons (zoals ieder jaar als we er zijn) niet alleen het (uitstekende) weerbericht kwam presenteren (voor de komende dagen) maar ook wat vertelde over Nieuwpoort zelf en de komende activiteiten die er zitten aan te komen aldaar.
Volgend jaar gaan we terug…dat is al afgesproken met de directie van Sandeshoved. Dankwoordje ook naar het vriendelijke en behulpzaam personeel dat ons ten dienste stond…en zeker niet om vergeten directeur Peter Claerhout !
En moet het nog gezegd (of geschreven) zijn…vele plaatjes die tijdens de uitzending werden gedraaid hadden(hoe kan het ook anders?) te maken met…de zee…
Over de vorige edities? Via onderstaande link kan je een kijkje gaan nemen !
 
 
Zondagmorgen 7 augustus a.s. zijn we opnieuw te beluisteren bij radio PROS helemaal live vanop de zeedijk (zeg maar het terras) van het bekende ‘Hotel Sandeshoved’ in Nieuwpoort.
 
We gaan dus even op vakantie met dank aan Peter Schepens (onze voorzitter van wie we extra toegewezen zendtijd kregen toebedeeld). En dit in de zondagse editie van de ‘Ontbijtradio’ tussen 9 en 12 uur.
 
 
Tom Callebaut en ikzelf brengen u live alleen de beste zonnige (en warme) muziek én maken graag van daaruit de (zonnige) groetjes over van aan het (echte) Noordzeestrand naar het binnenland.
 
 
Iedereen is daar van harte welkom om het allemaal ‘live’ mee te maken vanaf 9 uur (tot 12 uur) . Wie er niet kan bij zijn geen probleem. We zorgen dat de mooie prijs die er te verdienen valt tijdens het programma (meer dan waarschijnlijk zoals in het verleden, een overnachting met ontbijt voor 2 personen) zowel die kan gewonnen worden voor zij die er live bij zijn of…gewoon thuis. Genieten dus van de geluiden der zee en/of de vele zeemeeuwen die ongetwijfeld het geluid aldaar zullen beïnvloeden.
 
Drie jaar geleden zaten we er voor het laatst, Corona stak 2 jaar stokken in de wielen maar deze keer ontwijken we deze periode en zitten pardoes ook in de (volle) zomer voor de rechtstreekse uitzending!
De weergoden voorspellen zelfs zeer goed weer (of wat dacht u) …en onze weerman ter plaatse (ook losse medewerker van Radio Beach trouwens) , Gino Esther, verteld u er meer over, ook over andere activiteiten die plaats vinden aan onze Westkust.
Zeker luisteren is dus de boodschap !
 
 
De foto’s van het evenement zie je ongetwijfeld op deze website (en Facebook pagina) enige dagen na de uitzending.