Shownamiddag met Luc Van Meeuwen !

UITVERKOCHT

Jawel jawel…aan de koffietafel met in uw gezelschap Luc Van Meeuwen.

Eindelijk konden de Prossers dus Luc Van Meeuwen strikken, niet makkelijk met zijn drukbezette agenda en dat op verzoek van vele luisteraars.Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat hij op onze Kerstshow met groot succes kwam optreden als speciale gast.Dat was op 14/12/2014.

Luc Van Meeuwen op onze Kerstshow 2014

Maar ook in 2012 was Luc Van Meeuwen te gast in onze Kerstshow.Hier ziet u hem met grote fan Anita Van Den Steen uit Mere

Na het overweldigend succes van onze shownamiddag met William op 27 oktober (waar de zaal proppens vol zit!) willen we het zondagnamiddaginitiatief toch nog eens herhalen.Gaan we er een traditie van maken?

Op zondag 10 november 2019 is het weer koekenbak…deze keer niet in Heldergem maar in Kerksken en meerbepaald in Zaal Sint-Martinusheem Kerskendorp 18 – 9451 Kerksken

Kaarten kosten wel deze keer €10 (Luc is wél wat duurder, komt overigens van de Limburg) maar daarin is de show koffie en gebak inbegrepen!
De deuren gaan open om 13 uur en de shownamiddag start om 14 uur en gaat door tot 18 uur.Wees maar zeker dat er ook zal gedanst worden, treintjes zullen nooit ver weg zijn maar de plaatsen zijn spijtig genoeg alweer beperkt.Wees er snel bij en reserveer HIER.Het zal voor velen terug jeugdsentiment gaan worden met o.a. vele oldies !Leg vooral een krul in de haren met Brylcreem en blink de dansschoenen extra op met ‘ça van seule’.
Door uw betaling online uit te voeren krijgt u een factuur in uw mailbox.Er zijn GEEN kaarten beschikbaar!
Print deze factuur uit en laat deze zien aan de inkom.Maar uw naam (en het aantal personen) zullen zeker genoteerd staan op onze lijst!

Wacht dus niet te lang om (al) in te schrijven want ook daar is het aantal aanwezigen dus strikt beperkt! (Klik hieronder eventueel op de kaart en je bent direct aan de kassa)!