U was terug fantastisch…samen met William !

Zondagnamiddag 3 juli 2022…

Beter laat dan nooit…uitgesteld wegens Corona maar na 2 jaar wachten was het dan toch zo ver. Meteen ook de eerste activiteit van precies 40 jaar ‘Radio PROS’. Wie er bij was weet van wanten…wie er niet/of niet bij kon zijn, kan zich alleen bedienen met de talrijke foto’s op FB van Pros én van de talrijke aanwezigen in het zaaltje uit Kerksken (St.Martinusheem). Binnenkort natuurlijk ook op onze eigen fotopagina (2022) zal er een selectie van te bezichtigen zijn. 

Geloof het of niet maar bijna alle aanwezige ‘Prosliefhebbers’ hadden hun dansschoenen extra opgeblonken…hier en daar rook ik ook wat Brillantine ! Drie jaar geleden trad William al eens op tijdens een ontspanningsnamiddag, dus was iedereen voorbereid op een fantastische ontspannende namiddag tussen 14 en 18 uur.

Tijdens de (korte) pauze waren er ook pannenkoeken voorzien, met bijhorende koffie natuurlijk. Verder waren er ook verfrissende dranken voorzien. Meestal ook wel nodig na de talrijke danspassen!

De deuren gingen normaal open om 13 uur maar…om 12u30 stond men al aan te schuiven.Noodgedwongen …om de deelnemers niet te lang in de zon te laten staan werd beslist om maar meteen de deur te openen na de briefing van de (helpende) ‘Prossers’.

Het werd een spetterende namiddag, zeker weten want iedereen keerde moe maar méér dan goed voldaan het St Martinusheem.

Aan de deelnemers van de shownamiddag hartelijk dank voor uw steun!