Week van de markt in Haaltert op 8 oktober

Van 4 tot 10 oktober organiseert de provincie Oost-Vlaanderen opnieuw de Week van de Markt. Op de wekelijkse vrijdagmarkt van 8 oktober in Haaltert kunnen inwoners weer heel wat prijzen winnen. 

Tijdens de Week van de Markt zet het lokaal bestuur de markt en marktkramen in de kijker zodat bezoekers hun producten leren kennen. Consumenten worden op hun beurt door de acties aangemoedigd om op de markt te kopen en de markt te leren kennen. 

Bezoekers kunnen stempels verzamelen door aankopen te doen op de markt. Zo kunnen ze een spaarkaart vullen en kans maken op leuke prijzen. Een volle spaarkaart bestaat uit 3 stempels verzameld bij 3 verschillende kramen. Het lokaal bestuur schenkt 4 kadobonnen van 50 euro weg om te besteden op de markt. De Provincie Oost-Vlaanderen schenkt een 12-tal prijzen: o.a. weekendje weg in Oost-Vlaanderen, etentje bij ambassadeur Lekker Oost-Vlaams, pakketten met Oost-Vlaamse en

Fair Trade producten.

Spaarkaarten kunnen opnieuw tijdens de markt in de bus op het pleintje voor de bib gestoken worden om mee te doen.

Dit is een samenwerking tussen Provincie Oost-Vlaanderen, Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) vzw, de Vlaamse Federatie Ambulante Handel en Oost-Vlaamse steden en gemeenten.