WZC Ter Bake uit Denderleeuw komt op bezoek

(Update) WZC Ter Bake uit Denderleeuw komt (KWAM) op bezoek

Noteer het alvast in je agenda. Op woensdag 19 oktober komt een délégatie van Woonzorgcentrum (WZC) Ter Bake uit Denderleeuw in de namiddag een bezoekje brengen aan de studio bij PROS, tenminste van elk verdiep aldaar wordt een afvaardiging gestuurd samen met een paar begeleiders. De normale programmatie die namiddag wordt even op zij geschoven en …natuurlijk gaat er voor hen een speciale rechtstreekse uitzending voor zorgen tussen 14 en 16 uur dat ook de rest van de vele inwoners aldaar live kunnen (mee) kijken (op groot scherm in de cafétaria, ze gaan er zelfs een feestje van maken) én luisteren (én meezingen) naar de talrijke verzoekplaatjes die aangevraagd werden door de inwoners aldaar.
 
 
Wij zorgen in de studio (om het gezellig te maken) voor een goeie tas koffie met een koekje en hier en daar zal ook een inwoner  (of een begeleidster) wel een paar woordjes ‘placeren’ aan de microfoon. Ook schepen (voor o.a. senioren) Marleen Van Der Hoeven (Denderleeuw) zou even langs komen.
En ik kan u verzekeren…ze hebben daar in het woonzorgcentrum gezorgd voor véél Vlaamse ‘Meezingers van Ter Bake’…Benieuwd? Luister dus zeker mee.
 
Later plaats ik er natuurlijk een paar foto’s bij van het gebeuren !
 
Tenslotte, het is niet de  eerste maal dat bewoners van een WZC op bezoek komen bij PROS. Ook interesse voor een klas of vereniging? Contacteer ons.
Een paar foto’s van het gebeuren !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Méér foto’s vindt u op onze Facebook pagina. Maar…ook het artikel in dagblad Het Laatste Nieuws én RadioVisie !!!
 
 
 

Maar…hoe keek én luisterden ze naar de uitzending in het woonzorgcentrum zelf?

 
Danspasjes in de cafétaria
 
Met een koffie of…luisteren én kijken !
 
Kijken en luisteren via scherm in de cafétaria. Overigens ook in de gesloten afdeling !
 
Meer moest dat allemaal niet zijn om mee te zingen !
 
Maar…ook op de kamers kijken en luisteren met…een fris pintje erbij !